Økonomi

Da energien overføres ut å varme luften rundt så gir dette korte og effektive behandlingstider, omtrent mellom 20-30 minutter. Med dagens elpris blir dette omtrent 2-3kr / behandling.

EnergyLight krever kun tilsyn under behandlingen, som gjør det mulig med andre oppgaver. Lyset slukker automatisk etter behandling.

Garanti

På den elektriske styringsenheten gis 2 års garanti. På aluminiumskonstrusjonen gis 10 års garanti.

Som kunde hos EnergyLight vil du får mulighet til å ta det i framtidige oppdateringer, nye lamper, elektronikk osv.

De produkter vi selger i dag skal kunne anvendes sammen med fremtidige produkter.

Sikkerhet

EnergyLight er utrustet med jordfeilbryter, varmebestandige kabler, glassfiberforsterkede kabelgjennomføringer og koblinger.

En timer stenger av etter oppgitt behandlingstid.

I de spesialkonstruerte reflektorene er lampene montert i bunnen slik at de ikke skal komme i kontakt med hestens kropp. Heller ikke finnes det elektrisk ledende punkter som kroppen kan komme i kontakt med.

De unike festene gjør at EnergyLight henger sikkert og ikke kan forårsake skade.

Produktet

Energylight er en svenskutviklet konstruksjon i rustfritt stål og aluminium, noe som sikrer en lang levetid og er designet for hestens anatomi.

De spesialtilpassede Energy-lysrørene har en levetid på 5-7000 timer. De elektriske komponentene har en høy kvalitet og produktet er CE-merket. Kontrollskapet er utstyrt med et tidsur, bryter og egne 10A sikringer. EnergyLight og kontrollskapet oppfyller kravene IP65, dvs. støvtett og tåler vannsprut fra alle retninger. De elektriske komponentene som er fra Shneider Electric og Kraus & Naimer, har en høy kvalitet og er CE-merket.

Mål: 2,20 x 1,80 (L X B)
Strøm: 4,5kw (alt. 3,6kw)
Spenning: 400 volt tre fase (alt. 230 volt enfasa)

Produktet leveres ferdig sammensatt og monteres på ca 30 min.

Bruksanvisning

Justering
Energylight kan justeres i høyde, bredde og lengde basert på hestens størrelse.

Montering
Den leveres ferdig montert og settes opp på cirka 30 min. Du trenger en elektriker til å koble og kontrollere.

Takhøyde
EnergyLight kommer standard til tak mellom 2,40 – 3,0 m, ved høyere tak kontakt oss, og vi vil forsøke å komme opp med en løsning.

Vedlikehold
Den krever enkelt vedlikehold. Lysene er selvrensende og krever kun tilsyn. Reflektorene rengjøres med rengjøringsmiddel for rustfritt stål. Hvis du har noen problemer med den elektriske styringen, kontakt EnergyLight på post@energylight.no